Paidin Finans AB
Fakturera utan företag

Endast 3,9%

Fokusera på det du vill göra och låt oss hantera administrationen. Skapa konto Logga in

Välj Paidin Finans

6 anledningar till varför vi är proffs på egenanställning

Lång erfarenhet

Vi har funnits sedan 2015 och har lång erfarenhet av egenanställning då det är det enda vi arbetar med.

Låga avgifter

Vi tar endast 3,9% i administrativ avgift. Så du som frilansare får så mycket som möjligt kvar i plånboken.

Personlig service

Oavsett om du mailar eller ringer får du kontakt med en erfaren redovisningsekonom som hjälper dig med de frågor du behöver svar på.

Kostnadsfritt

Skapa ditt kostnadsfria konto genom några enkla snabba steg. Kom sedan igång att fakturera för hur mycket eller lite du själv önskar. Du binder inte upp dig på något sätt.

Enkelt

Vi har arbetat mycket tillsammans med våra egenanställda för att göra en så enkel websida som möjligt så det går snabbt och enkelt att skapa fakturor.

Frilansare

Har du som privatperson behov av att fakturera för dina tjänster men inte innehar ett eget företag? Då kan du fakturera via oss som frilansare/egenanställd.

"Fakturera utan företag betyder för oss, på Paidin Finans AB, att vi hjälper privatpersoner fakturera för sina tjänster utan att de behöver ha ett eget företag".

(Daniel Borkeby, VD Paidin Finans AB)

Paidin Finans AB

Vad vi vill

Paidin Finans AB grundades 2015 med en verksamhetsidé att förenkla för privatpersoner att kunna fakturera för sina tjänster utan att själva äga ett företag. Vi såg en möjlighet inom egenanställningsbranchen att kunna erbjuda en smidig och kostnadseffektiv lösning för de som vill fakturera utan företag. Vi har alltid haft fokus på tre huvudområden vilka är service, användarvänlighet och låga avgifter.

Personlig service
Vi värdesätter kontakten med våra användare väldigt högt. Därför är det viktigt att ta hand om våra användare på ett personligt sätt där vi alltid med vår kompetens försöker hitta bra lösningar tillsammans. Vi är själva utbildade redovisningsekonomer med mångårig erfarenhet av redovisning. Vi sätter också ett högt värde på att snabbt svara och återkoppla till de som undrar något.

Användarvänlighet
Användaren i fokus på all vår utveckling. Våra användare måste känna att vi har en lösning som är enkel och inte tidsödande. Nya användare ska snabbt kunna starta ett konto och skapa sin första faktura utan krångliga funktioner. Vi lyssnar kontinuerligt på våra användare för att höja användarvänligheten.

Låga avgifter
Vi är stolta över våra låga avgifter där vi samtidigt innehar en hög kvalitet på vår tjänst. Vi arbetar mycket med vår plattform för att hela tiden göra den så enkel som möjligt. Dels för våra anställda men också för vår interna administration. Allt för att hålla ner kostnader så allt kan läggas på användavänlighet och låga avgifter.

Paidin Finans - Långsiktighet och trygghet. Jämför oss gärna!

Vi har funnits sedan 2015 och har mångårig erfarenhet av egenanställningsbranchen. Vi tycker det är viktigt att kunna visa upp att vi är ett företag som har en stabil ekonomi och en långsiktig plan för våra egenanställda. Vi tål att jämföras.

Funktioner

Läs mer om våra huvudfunktioner

Service/Support

Vi värdesätter en bra relation med våra egenanställda. Att ge en bra service är därför ngt vi prioriterar högt.

ROT/RUT

Gör du arbete som faller under ROT/RUT kan du med fördel använda våra tjänster. Vi följer Skatteverkets rekomendationer.

Delad faktura

Är ni flera som vill skicka en gemensam faktura på utfört arbete och sedan dela på lönen gör ni det enkelt när en av er skapar fakturan.

Valuta

Har du kunder som vill ha fakturan i annan valuta? Vi hanterar i dagsläget SEK, Euro och Dollar.

Avdrag

Vi hanterar utlägg och reskostnader samt traktamente du haft i samband med ditt uppdrag.

FastPay

Behöver du få din lön utbetald direkt kan du välja vårt FastPay alternativ. Då får du lönen kommande bankdag.

Räkna ut din lön

 

Fakturabelopp exkl moms
SEK
Moms 25%*
SEK
Fakturabelopp inkl moms
SEK
Administrativa avgifter**
SEK
Fakturabelopp efter avgifter
SEK
Sociala avgifter*
SEK
Bruttolön inkl sem.ersättning
SEK
Skatteavdrag 30%*
SEK
Nettolön inkl sem.ersättning
SEK
* Lagstadgade skatter
** Administrativ avgift till PaidIn Finans (3,9%)

Kontakta oss

Vi ger dig personlig service

Ring oss eller maila. Du kan också skicka meddelande till oss via formuläret. Vi är kända för att återkoppla väldigt snabbt.

Email: support(at)paidin.se (at) = @ Tel: 08-557 698 72 Adress: Kivra: 559044-7016 106 31 Stockholm
Ditt namn
Din mailadress
Meddelande
*Vänligen fyll i alla fält